سلام به همه برو بچه های گل زرقون.لطفا هرکی هرچی دلش میخاد در مورد خودش و علایقش و ...خلاصه هرچی دوس داره بگه...
از خودمم شروع میکنم: حسین صدام میکنن... زیاد نت میام ... گاهی اهل چتم... بنظرم زرقون شهر ساکتیه و این بزرگترین مزیتشه... فعلا هم رانشجوووم ای دی منم که مشاهدش آزاده... دوس داشتید پی ام بدید خوشحال میشم... حالا نوبت شما گلاس...
[ ویرایش شد. دوشنبه 2 آذر 1388, 10:58 قبلازظهر ] salam .bache zarghoonam khsoshall misham ba hamshahriam ke ahle net hastan 2st sham...
تو نگاه اول فکر کردم نوشتی حسین صدام ! گفتم چه خطرناک ! . من عاشق ورزش رزمی هستم متولد زرقونم اهل چت نیستم و معتقدم که اگر بعضی ها توی زرقون نبودن زرقون بهشت می شد و ختم کلام .
a l i
من فک میکنم این پستی که گذاشتم و همه دوست دارن توش بنویسن اما انگار خبری نیست...
salam .bache zarghoonam khsoshall misham ba hamshahriam ke ahle net hastan 2st sham...
من آرزو هستم ولی دوست دارم نازنین صدام کنن ترم آخر رشته کاردانی هستم ولی دارم برای کنکور آماده میشم چون به پرستاری علاقه زیادی دارم شما هم برام دعا کنید تا قبول بشم اصلا اهل چت نیستم چون ازش متنفرم و دیگر هیچ.......
آیا میدانید که شكست نهائي اشراف افغان به دست نادر شاه در زرقان بوده است .
تبلیغ در سایت
تمامی مطالب سایت مطعلق به پایگاه اینترنتی زرقون بوده , و کپی از آن بدون ذکر لینک سایت ممنوع میباشد. فعاليت اين سايت بر طبق قوانين جمهورياسلاميايرانمي باشد