نظر شما در مورد کارکرد شورا و شهر داری زرقان چیست؟ در سایت زرقون نظر سنجی با سوال آیا از عملکرد شورا و شهرداری زرقان راضی هستید قرار دارد که تنها دو گزینه بلی و خیر برای آن قرار داده شده است نظر شما در مورد نظر سنجی سایت زرقون در این رابطه چیست؟ آیا این نظر سنجی سیاست خاصی را دنبال میکند که فقط دارای دو گزینه میباشد ؟ و آیا واقعا کارکرد شورا را با این دو گزینه میتوان سنجید؟ لطفا تمامی سوالات و نظریه های خود را پیرامون شورا و شهرداری در این انجمن مطرح کنید
be nazare man ke nazarsanji dar har moredi khube . veraj jan agar do gozine vojud dare dalilesh ine ke kasani ke hanuz shak daran shora khube ya na tu in nazarsanji natunan sherkat konan
جناب مهدی جان از توضیحی که دادید ممنونم ولی بهتر نیست کسی هم که این نظر سنجی رو گزاشته بگه دلیلش چی بوده؟ من فکر میکنم این فقط نظر شماست اما از نظر سنجی گزشته نظر شما در مورد کارکرد شورا و شهر داری چیه؟ تا چه حد تونستن مردم رو راضی نگه دارند؟
]
افرین به زرقونیا از همین الان فعالیت خودشون شروع کردن به این ادرس سر بزنید http://entekhab4.blogfa.com با اولین پست که جواب دندان شکنی به 2 نفر از اعضا شورا داده شده
پرسپولیس جان من حامی سر سخت شورا هستم ولی این باعث نمیشه ضعف ها یا کمبود و قصوری که میشه نادیده بگیریم در ضمن این انجمن پیرامون شورا و شهرداری هست سوالم در مورد نظر سنجی فقط یه استارت بود
]
آیا میدانید که نام زرقان در سنگ نبشته های تخت جمشید وجود دارد .
تبلیغ در سایت
تمامی مطالب سایت مطعلق به پایگاه اینترنتی زرقون بوده , و کپی از آن بدون ذکر لینک سایت ممنوع میباشد. فعاليت اين سايت بر طبق قوانين جمهورياسلاميايرانمي باشد