سلام . اول بايد بگم که اگر من اشتباهي مطلب نوشتم ببخشيد چون بطور کاملا شانسي اومدم اينجا تو اين انجمن زرقان . يه مدت نبودم و حالا به بعد هستم . درباره دختر زرقاني ميخواستم بگم که : دختر زرقوني يه گل که نمونش پيدا نميشه همشون باادب و با فرهنگ و با هزارتا هنر که از دستشون ميريزه . نجيب و پاک دامن و با اصل و نصب . اما متاسفانه پسرها تو زرقون اينطور نيستن وـ ـ ـ . اميدوارم به خوشون بيان ! تا سلام بعد خدانگهدار
سلام . اول بايد بگم که اگر من اشتباهي مطلب نوشتم ببخشيد چون بطور کاملا شانسي اومدم اينجا تو اين انجمن زرقان . يه مدت نبودم و حالا به بعد هستم . درباره دختر زرقاني ميخواستم بگم که : دختر زرقوني يه گل که نمونش پيدا نميشه همشون باادب و با فرهنگ و با هزارتا هنر که از دستشون ميريزه . نجيب و پاک دامن و با اصل و نصب . اما متاسفانه پسرها تو زرقون اينطور نيستن وـ ـ ـ . اميدوارم به خوشون بيان ! تا سلام بعد خدانگهدار
kheyli maskhare has ke harki delesh khas harchizeio benvise . mage pesara cheshune ?
a l i
جناب علی رضا بهتره به جای موضع گیری دفاعیه بنویسی خانم سارا در مورد دختر های زرقونی درست گفتن ولی در مورد پسرها یه مقدار کم لطفی کردن کسی نمیتونه بگه یک جنس تمامأ خوب و جنس دیگه تمامأبد هستن و اگر کسی نظری این چنین داشته باشه سالم بودن عقل خودش رو زیر سوال برده چون جنسیت ملاک برای سنجش پاکی یا پلیدی نیست
حتی اگر پسر ها رو آشغال فرض کنیم باید این رو هم در نظر گرفت که خلایق هر چه لایق یعنی لیاقت دخترها بیش از این پسرها نیست
ولی خودش قول داده که چهره ی طرف و به کمک نثر تفسیر کنه!!!!!
عشوه ی شتری!!!!!! عکس از 3 رخ بود!!!! یه پسر چشم ابرو مشکی با موهای دمب اسبی!!! تا زیر کمر!!! یه پوز خنده مسخره!!!! اندکی جواهرجات!!!! از هر نوعش!!! یه دست زیره چونه!!! و...!!!!
خداییش!! تو هم بودی می ترکیدی!!!
این عکسه اصلا مناسب حجله نبود!!!!!! به جای اینکه موجب تاسف جمع شه باعث ....!!!! استغفر الله!!!!!
جدا این پسر عکس از این سنگین تر نداشت!!!!!؟؟
تازه جالب تر اینکه!!! می گفتن طرف چاقو خرده!!!! آخه بچه سوسول و چه به چاقو!!؟؟
فکر کنم دیگه جواب اون سوال اصلیه این پست و گرفتین!!!
حالا نتیجه های این پست!!
پسر جماعت چند تا عکس آبرو مند از خودت بنداز!!! لازم میشه !!! هر عکسی که می خوای بگیری مراقب باش !!! فکر کن اگه یه دفعه اینو بذارن رو حجلت چی؟؟؟!!! اگه امکانش هست اصلا عکس نگیر!! نگیر آقا نگیر!!!!! اگه خنده هات مضحکه !! سعی کن تو عکسات نخندی!!!!!! وقتی از ترس دیدن چاقو سکته کردی!!! الکی نگو چاقو خوردم!! نگو!!! داداش!!! نگو!! آخرشم اینکه این مطلب و می خونی 4 تا فحش بده!!!!! دلم تنگ شده!!تنگ!!!تنگ!!!!
سلام زرى جون وااااااااااااای خيلي پيشرفت کردى وااااااااااااای کلي خنديدم اما بين خودمون باشه اينو يه جا ديگه هم خونده بودم راستي به نارسيس و بقيه گفتي بيان
امروز 1 عکس روی ا اعلامیه فوت من به شک انداخت این چیزی که زری گفت واقعیه یا نه؟ مربوط به زرقونه یا نه؟ جای دیگه خوندینش یعنی مطلب اصلا مربوط به این ورا نیست و فقط کپی و پیست شده؟
آیا میدانید که AӨRICA یا اتريكا نام قدیم زرقان در دوران هخامنشیان بوده است .
تبلیغ در سایت
تمامی مطالب سایت مطعلق به پایگاه اینترنتی زرقون بوده , و کپی از آن بدون ذکر لینک سایت ممنوع میباشد. فعاليت اين سايت بر طبق قوانين جمهورياسلاميايرانمي باشد